Despre mine

 

Trainer, Coach and Speaker                  Certificat John Maxwell Team

Sunt Trainer și Coach și lucrez de peste 22 de ani cu oameni și pentru oameni.

De profesie farmacist, am avut norocul să încep primul meu job într-o companie internațională. Datorită exercițiilor de feedback și introspecție pe care le-am folosit, am înțeles ce competențe am și ce aspecte am de îmbunătățit astfel încât în câțiva ani am avansat rapid în câteva roluri manageriale.

Mi-am dezvoltat punctele forte în timp ce depășeam punctele slabe.

Am înțeles destul de repede că Leadership-ul se face cu oameni și pentru oameni iar „unu este un număr prea mic pentru a realiza ceva măreț”.

Pentru mine construirea încrederii stă la baza dezvoltării oamenilor cu care lucrez.

În cei 15 ani de Sales Manager am format și coordonat echipe de vânzări de 40 – 50 de oameni care au realizat venituri de milioane de euro anual. Am fost implicată în proiecte de rebranding și am lucrat în echipe cross-funcționale.

Din 2007 m-a preocupat domeniul dezvoltării personale. Am realizat programe de inducție, am coordonat proiectul de dezvoltare a echipei de vânzări pe baza planului individual de dezvoltare. Am lucrat în proiecte de diagnoză și managementul performanței.

Am peste 2000 de sesiuni de coaching one-to-one în business.

Ca Trainer/Coach, în ultimii 5 ani, am dezvoltat și facilitat săptămânal în jur de 200 sesiuni de training „in house” sau online pe teme diverse: Comunicare eficientă, Vânzări, Negociere, Public Speaking, Managementul timpului, Managementul conflictului, Leadership, Formarea sau Dezvoltarea echipelor.

Capacitatea de a evalua o situație, de a recunoaște problema și de a stabili un plan de acțiune viabil, comunicarea clară și concisă, atenția pe nevoile participanților la curs și structurarea materialului în funcție de acestea, mă ajută să ofer oamenilor sentimentul de siguranță și încredere.

Sunt conștientă că nu îi pot învăța pe oameni ceea ce eu nu știu și caut să îmi dezvolt continuu noi competențe.

Așa am obținut Certificare Internațională ca Trainer, Coach și Speaker la evenimentul International Maxwell Certification – Orlando 2019.

Cred în puterea inovației și a creativității.

Misiunea mea ca Trainer și Coach este să creez mediul pentru cei care vor să se dezvolte și să fie concentrați pe obiectivele lor.