Coaching-ul este una dintre cele mai frumoase, transformaționale și utile experiențe prin care treci de-a lungul unei vieți. Am văzut atâtea schimbări pozitive în jur, la oamenii care au ales această formă de dezvoltare personală, și mă includ aici, încât, desigur, nu pot să vorbesc decât pozitiv despre acest proces.

De ce zic transformațional? Pentru că devii mai bogat în cunoaștere de sine și mai sărac în tipare de gândire limitativă, mai concentrat pe soluții și mai structurat.

Fiecare dintre noi se va îndrepta în cele din urmă în direcția aleasă, va stabili propriul ritm și va urma o cale diferită pe drumul său către succes. Însă cei care acceptă ajutor vor ajunge mai repede la destinație.

Tu în care categorie vrei să fii?

 

John Maxwell definește un coach ca fiind persoana care „vine alături” de tine şi te ajută să te descoperi, să testezi fără să te critice, să o iei de la capăt și să realizezi acele lucruri cu adevărat importante pentru tine.

Un Coach ajută participantul să identifice obiectivele importante, însă nu cu părerile lui ci cu întrebările lui, adresate într-un spirit deschis și fără presiunea timpului.

Oamenii care intră în procesul de coaching au diferite sentimente: curiozitate, dorință de dezvoltare, anticipare, emoţie, teama de a nu fi judecați. E nevoie de  câteva şedinţe ca să stabilim relația de încredere.

Procesul de coaching descătuşează potenţialul oamenilor pentru a-și atinge performanţa,  a-și descoperi abilitățile și a-și dezvolta competențele.

În Coaching, în primul rând este vorba despre schimbări durabile, despre dezvoltarea inteligenței emoționale și a conștientizării.

 

Care sunt obiectivele tale de dezvoltare personală sau profesională?

Ai țeluri?

Vrei să îți îndeplinești un vis?

Uneori te simți nesigur și ai nevoie de mai multă claritate pentru a găsi soluții la problemele care te deranjează?

Ajungi la răspunsul dorit în urma celui mai transformațional proces de dezvoltare – Coachingul.

Participanţii află rapid că schimbarea necesită implicare, este incomodă şi îi scoate din zona de confort. 

 

În calitatea mea de Coach, sunt de partea ta fără să te judec sau să te critic. Eu nu am agenda de lucru în sesiunea de coaching, lucrăm pe nevoia ta. Responsabilitatea ta este să treci de la conștientizare la acțiune. Când intrăm într-un proces de coaching, formăm o alianță puternică care va obține rezultatele la care tu visezi.

 

În urma procesului vei obține:

Clarificarea viziunii tale;

Descoperirea talentelor și oportunități de îmbunătățire;

Reflecție și creșterea stimei de sine;

Responsabilitate mai mare pentru acțiunile tale;

Structurare și concentrare pe aspectele cheie;

Comunicare efectivă.

 

 

 

Voi fi cel mai mare susținător al tău, fanul tău numărul unu și mentorul pe care l-ai căutat tot timpul.

 

Îți voi arăta cum să îți conduci mintea, să îți procesezi emoțiile, să îți stabilești obiective, să te placi așa cum ești, să creezi relații sănătoase și să trăiești o viață de care să fii atât de mândru.

Nimic nu mă pasionează mai mult decât să inspir oamenii să își urmărească visul și să își creeze viața pe care au fost prea ocupați chiar să și-o imagineze.

Dacă TU ești gata, și eu sunt gata.

 

Coachingul nu este un lux, este o necesitate.

 

Încă te mai gândești dacă este pentru tine?

Contactează-mă să programăm o sesiune gratuită!

Am urmat un curs de coaching cu Valerica și a fost una dintre cele mai bune decizii luate la momentul potrivit. Valerica m-a sprijinit și îndrumat cu mult profesionalism și implicare, astfel am reușit să repun în mișcare ideile și acțiunile mele în dezvoltarea și continuarea propriei mele afaceri. Recomand tuturor care urmăresc o creștere profesională și personală durabilă.
În procesul de Coaching cu Vali Ciocioi am descoperit despre mine ce bariere am să mă mut de aici acolo. Îmi doream la începutul întâlnirii clarificare în dezvoltarea unui business ca soloprenor. Să îmi găsesc scopul. Da, știu scopul este ca soarele și totul se învârte în jurul lui, dar dacă nu ai un scop poți crede că pământul stă pe loc și e bine să fii cât mai strâns legat cu centura de siguranță..... Prin întrebările adresate de Vali am găsit care era forța gravitațională care mă ținea pe loc, lipita de pământ, care sunt obstacolele din capul meu și mi-am clarificat că pot începe acum, de aici și să fac pașii înspre scopul meu. Cel mai mult mi-a placut sentimentul de încredere pe care l-a creat în primele 2 minute. Chiar am simțit că singura ei agendă de azi era dezvoltarea mea. Nu m-am simțit nici o clipă judecată sau interogată. Și un alt aspect de subliniat - autenticitatea sau chiar unicitatea lui Vali - nu a încercat să îmi vândă nimic la finalul sesiunii. Mulțumesc Vali că ai adus clarificare asupra obiectivului meu! Abia aștept sesiunea următoare să îți arăt ce pași am făcut!
G.D.
G.D. - Antreprenor