Maxwell DISC Profil Personalitate
 
Îți imaginezi cum ar fi să poți comunica cu toți cei din jurul tău și să știi că ei au înțeles exact ce ai vrut tu să spui? Adică să comunici cu fiecare „pe limba lui”.
Cum ar fi relațiile tale personale și profesionale?
Dar rezultatele acestor colaborări?  
Personalitatea ta individuală impactează toate aspectele vieții tale. Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru a te dezvolta este să te cunoști pe tine, să înțelegi de ce acționezi într-un anume fel și să afli ce e bine să schimbi în comportamentul tău. Când îți recunoști punctele tari și punctele slabe, ești capabil să oferi tot ce e mai bun în timp ce te conectezi cu oamenii din jurul tău.
 

 
OAMENII SUNT DIFERIȚI…..
                                                           PREVIZIBIL DIFERIȚI.
 
Fiecare persoană pe care o întâlnești comunică diferit, are o motivație diferită și privește sarcinile și relațiile diferit. Când devii conștient de stilul de personalitate sau comportamental al celorlalți și de modul în care comunică, nu numai că știi la ce trebuie să te aștepți de la ei, dar știi, de asemenea, cum să te pregătești cel mai bine pentru a interacționa cu ei și să răspunzi adecvat pentru a crea o conexiune puternică.

Prin completarea raportului Maxwell DISC Profil Personalitate vei afla:
– Cum te percep ceilalți (MASCA). Reflectă modul în care percepi cerințele mediului și percepția ta despre cum crezi că se așteaptă alții să te comporți.
– Răspunsul tău instinctiv la stres (NUCLEUL). Identifică modul în care cel mai probabil vei răspunde în condiții de stres sau tensiune. Aceasta ar fi reacția ta instinctivă.
– Modul în care percepi tu comportamentul tău tipic (OGLINDA). Ar putea fi numit percepția de sine. Deși uneori ai putea să nu fii conștient de comportamentul pe care îl afișezi față de alte persoane, oglinda îți arată abordarea tipică.
– Descrierea completă a stilului tău de personalitate, ca să poți vedea care sunt caracteristicile generale, să știi ce te motivează și care este mediul tău ideal.
– Stilul tău de comunicare, și anume ce îți dorești, care sunt cele mai mari frici, care sunt caracteristicile motivaționale, zonele de dezvoltare și sfaturi de comunicare, compatibilități cu toate celelalte stiluri.
– Punctele tale forte în 7 domenii – Influențare, Conducere, Creație, Perseverență, Relaționare, etc. Dezvoltarea abilităților excelente de conducere este esențială atât acasă cât și la serviciu.
– Vei afla stilul tău de lucru. Deși trăsăturile comportamentale DISC apar în fiecare zonă a vieții noastre, uneori ele ies la suprafață mai proeminent la locul de muncă. Așa că, această secțiune, te va ajuta să înțelegi mai bine modul în care se prezintă stilul tău DISC în mediul de lucru.
 
Dacă vrei să afli dacă ești Dominant, Influent, Statornic sau Conștiincios, sau combinația dintre ele, raportul testului Maxwell DISC Profil Personalitate conține 30 de pagini despre tine și modalități de interacțiune cu ceilalți acasă sau la serviciu. Mai mult, putem avea o sesiune în care discutăm raportul tău și stabilim un plan de acțiune.
 
În fiecare zi din viața noastră personală și profesională, avem ocazia să comunicăm, să ne conectăm și să colaborăm într-un mod care să adauge valoare.
 
Folosind strategiile de comunicare DISC, relațiile tale se vor îmbunătăți.
 
Contactează-mă pentru un raport al Profilului DISC de personalitate.

De-a lungul carierei mele profesionale, am făcut mai multe teste de personalitate, credeam că-mi cunosc profilul personalității mele. Am vrut să-l mai fac o dată, știind că în timp, acesta se mai schimbă. Contextul pandemic actual, am zis că are o influență mică asupra mea, și totuși, am vrut să-l mai fac. Am ales testul D.I.S.C. și am ales-o pe Valerica Ciocioi. O idee foarte bună și o plăcere deosebită să-l discut cu ea, un om cald, metodic și foarte bine pregătit. Am înțeles cum să îmi valorific punctele forte și de ce sunt așa cum sunt - o combinație unică de procente, și...încă ceva... cum să-i înțeleg pe cei din jur și să comunic pe limba lor. Mă voi strădui să valorific tot ce am aflat despre mine, în cele treizeci și ceva de pagini de raport. Multumesc, Vali! Semnat,
John Doe
Un S (anonim😃)
„Draga Vali, Îți mulțumesc pentru sesiunea de intrepretare a profilului meu DISC! A fost revelator!!! Mi-ai descifrat cu multă claritate toate "secretele" din DISC, aducând multe exemple veritabile, din viața reală, cum se pot identifica profilele de personalitate DISC la protagoniștii din diverse emisiuni sau film și astfel să recunosc ușor oamenii cu care interacționez. Mă regăsesc în caracterizarea descrisă (SI). Am înțeles, cu ajutorul tău, mult mai bine, explicațiile oferite de DISC, din graficele rezultate (ex. sinele public; sinele privat; oglinda): - analogiile dintre ceea ce admir eu, cu cine rezonez (ex. Maica Tereza- cea care a influențat și fascinat cei mai mulți oameni), - cum cred că mă văd ceilalți și de ce; - cum reacționez la stres (aducând în față procedurile ca susținere, și controlul, adică si din "D"); - de ce sunt un bun ascultător și diplomată, om de echipă; orientată către oameni; manager participativ; dar și un bun părinte; - cu cine comunic cel mai bine și cum să comunic și cu ceilalți. Îți mulțumesc pentru sfaturile primite - de a avea imaginea de ansamblu a unor situații, de a nu mă concentra foarte mult pe detalii, și concentrare pe schimbările în comunicare; precum și pentru cartonașele primite, care vin în ajutor de a identifica și a mă adapta la celelalte personalități. Îți mulțumesc!!! Cu drag și recunoștință,”
C.S. - Manager Farma
Mulțumesc pentru sesiunea de coaching din pachetul DISC. M-a ajutat să conștientizez punctele mele forte precum și metodele prin care să mă dezvolt în direcția dorită. A fost o experiență inedită pe care o recomand tuturor!
M.C. - KAM Farma
Am fost reticentă că dintr-un test cu 24 întrebări, pot afla atâtea lucruri despre mine! Eu un C veritabil. Am înțeles de ce nu sunt cei din casă „normali” – că ei sunt doar diferiți de fapt și că nu toți vor să lucreze așa în detaliu ca mine. Dar cel mai mult mi-a plăcut că am aflat cum mă pot conecta cu cei dragi, cum să accept și alte puncte de vedere. Da, chiar e un raport serios! Mulțumesc! .
I.C. - Manager FMCG
Știi că de când am făcut testul luna trecută mă uit altfel la colegii din echipă? Ai avut dreptate, dacă le zâmbesc ei sunt mai atenți la ce le cer să facă. Și acasă am început să petrec mai mult timp cu fiul meu. Vreau să fie mândru de tatăl lui! Vorbim.
V.S. - Director vânzări