FELICITĂRI !

Ai obținut următorul rezultat

 

Cum să-ți influențezi managerul ?

Cum să vorbești cu managerul tău pe limba lui ?

 

Dincolo de modul de influențare a managerului și cum să vorbești pe limba lui, în paginile următoare vom acoperi și o descriere a managerului tău, astfel încât să obții o imagine mai largă despre care sunt calitățile cheie ale lui, pe ce se concentrează, motivația și temerile. Acest lucru îți va oferi un avantaj în anticiparea și pregătirea pentru întâlniri și discuții de succes.

 

Nu ar fi util să știi acest lucru înainte de a avea întâlniri și discuții importante cu managerul tău? Cunoașterea acestui lucru nu va conduce la mai puțin stres și mai puțină anxietate în timp ce îl influențezi ?

 

Dacă te apropii de un leu înfometat în același mod în care te apropii de un cățeluș drăguț, ai putea fi rănit. La fel se întâmplă și cu oamenii. Când abordăm oamenii într-un mod greșit, mesajul nu ajunge la ei. Când abordăm oamenii așa cum trebuie abordați – adică pe limba lor, aceștia devin atenți, sunt deschiși și ne putem conecta cu ei.

 

Să începem cu descrierea managerului tău pentru a înțelege mai profund.

 

Managerul tău își folosește carisma și abilitățile de comunicare pentru a-i influența pe ceilalți către obiectivul final. El se simte cel mai bine atunci când se simte lipsit de constrângeri, are oameni în jurul lui și are permisiunea de a fi creativ și de a-și asuma riscuri. Este extrovert și orientat către oameni.

Ceea ce îl face priceput la motivarea și încurajarea celorlalți este optimismul lui înnăscut. Are un mod de a vedea ce este mai bun din oameni și de a crede că ceva și mai bun este chiar „după colț”. Poate fi cu adevărat șocat atunci când oamenii îl dezamăgesc sau profită de el, pentru că nu el niciodată nu se gândește la asta.

Iubitor de distracție și vioi, poate transforma orice situație într-o petrecere. Îi place conversația și să fie în preajma oamenilor. Dă-i un microfon și poate lumina o cameră cu povești, glume și anecdote. Îi place să fie centrul atenției și este comunicator eficient și pasionat.

Se gândește întotdeauna la ceea ce ar putea fi, iar perspectiva lui optimistă și plină de speranță face ca fiecare idee să pară ceva grozav.

Cu toate acestea, multe dintre ideile lui nu trec niciodată de etapa de visare, deoarece tind să fie începător mai bun decât finalist.

De ce să ne luptăm cu munca neplăcută și sarcinile repetitive pentru a transforma un vis în realitate, când am putea veni întotdeauna cu un alt vis? Cam așa se gândește când are de făcut o sarcină de rutină.

Deoarece iubește libertatea și distracția, poate fi chiar alergic la structură și rutină. Promptitudinea și urmărirea sunt dificile, deoarece este distras de toți oamenii și oportunitățile din jurul lui. Iadul pentru el este să trebuiască să facă același lucru din nou și din nou.

Când este amenințat, farmecul și carisma lui pot fi folosite în mod abuziv pentru a-i manipula pe ceilalți sau a masca realitatea pentru a se proteja de respingere.

Acum, că am acoperit o descriere mai largă a managerului tău, să vedem cum să vorbești cu el pe limba lui pentru a-l influența și pentru a obține acordul/aprobarea acestuia.

Este ca un procesor verbal care gândește cu gura. El poate avea probleme atunci când ceva despre care doar a gândit cu voce tare este interpretat ca o promisiune sau când teama lui de respingere îl conduce la promisiuni – orice este nevoie pentru a fi plăcut fără să se gândească dacă se poate îndeplini.

Cum să vorbești cu managerul tău, astfel încât să te asculte și să-l poți influența?

 1. – Concentrează-te pe posibilități și soluții, nu pe obstacole – atunci când comunici cu managerul tău construiește un mediu favorabil și prietenos. Vorbește despre ceva personal înainte de afaceri. Când discutați despre o problemă, vino cu soluții și opțiuni. Negociază angajamentele și obiectivele cu un grad de flexibilitate în ceea ce privește modul în care acestea sunt îndeplinite.

 1. – Folosește povești, nu statistici – El este un povestitor minunat, așa că adoră poveștile. Dacă dorești să te asiguri că te ascultă, creează o poveste în jurul datelor și detaliilor pe care vrei să le împărtășești. Oferă informații adecvate pentru decizii în cunoștință de cauză, nu îl copleși cu detalii.

 1. – Fii entuziast și bucură-te de moment – Fii prietenos, complimentează-l și fii interactiv. Înviorează-te și fă munca plăcută.

 1. – Lasă loc pentru procesarea verbală – Oferă-li posibilitatea de a-și verbaliza ideile, oamenii și intuiția. Asigură-te că asculți și revino cu detaliile în scris.

Dacă aș lucra în locul tău, așa aș vorbi cu managerul tău:

 

„Sunt atât de încântat/ă să lucrez cu tine. Facem o echipă atât de bună împreună, și tot ce fac merge mai bine doar datorită ție. Apreciez foarte mult că fac parte din această echipă”. Asta îi place MAXIM!

 

Este fascinant să analizăm cum și de ce comportamentul nostru este previzibil chiar dacă suntem atât de diferiți unul de celălalt. Și cât de ușor este să influențăm și să obținem acordul/aprobarea atunci când cunoaștem tiparele comportamentului celorlalți.

 

Suntem ființe sociale care se nasc cu anumite trăsături de personalitate, dar suntem influențați de mediul în care trăim și de mentorii pe care îi avem de-a lungul vieții.

 

Am discutat despre personalitatea managerului tău și despre cum să-l abordezi și să-l influențezi în funcție de stilul său.

 

Dar despre tine? Care este stilul tău de personalitate? 

Care ar fi impactul dacă tu te-ai cunoaște cu adevărat?

 

Ce ar fi dacă ți-ai cunoaște punctele forte și zonele de creștere?

Ce ar fi dacă ai lua imaginea ta de acum și ai avea un plan de acțiune pentru a te transforma în imaginea pe care ți-o dorești?

Fie că discutăm despre viața personală sau despre viața profesională, creșterea și transformarea încep cu noi. Pentru a ajunge la destinație, trebuie să îți cunoști punctul de plecare și crede-mă, DISC te ajută să faci acest lucru ca niciun alt instrument. Te ajută să te cunoști pe tine însuți, să îi cunoști pe ceilalți și să înțelegi modul în care te poți alinia cel mai bine cu ei.

 

Hai să îți spun puțin despre ce este DISC și cum te poate ajuta să realizezi ceea ce dorești mai repede decât pe cont propriu.

 

DISC este un instrument fantastic care te ajută să îți dezvolți următoarele domenii:

 • – Îmbunătățești relațiile cu oamenii din jur

 • – Crești nivelul de conștientizare, astfel încât să te concentrezi asupra punctelor forte și să minimizezi impactul punctelor slabe și ale punctelor oarbe

 • – Înțelegi ce te motivează și ce îi motivează pe cei din jur

 • – Înțelegi cum iau oamenii decizii în funcție de tipul lor de personalitate

 • – Comunici eficient în echipa, organizația și comunitatea ta

 

Adevărul este că acestea sunt doar câteva dintre beneficiile cunoașterii stilului tău comportamental pe care le poți afla prin completarea unui raport DISC Profil Personalitate.

 

Raportul DISC Profil Personalitate este un profil de 30 de pagini, cu o descriere despre tine mai bună decât ar putea face mama ta. Pe lângă cât sunteți de Dominant, Influent, Statornic sau Conștiincios, vei găsi și:

 • – 3 grafice care arată: – cum te percep alții – masca,

 • – cum reacționezi la stres – nucleul

 • – modul în care te percepi pe tine însuți – oglinda

 • – descrierea stilului tău comportamental

 • – descrierea stilului tău de comunicare

 • – stilul de comunicare al celorlalți și cum să te conectezi cu ei pe baza stilului tău

 • – mediul tău ideal de lucru în care poți aduce tot ce ai mai bun

 • – punctele tale forte în 7 domenii cheie de influență, creație și nu numai.

Din zeci de oameni cu care am lucrat, fiecare dintre ei mi-a făcut o listă lungă cu beneficii și perspective … dar a existat un lucru despre care fiecare dintre ei a spus: „Am claritate în direcția mea și un plan de acțiune pentru a ajunge la destinația dorită. ”

Unde ai fi peste 1 an dacă ai avea claritate despre tine, despre destinația ta, despre planul tău de acțiune?

Unde ai fi peste 1 an dacă ai avea claritate despre stilurile comportamentale ale altor persoane și dacă ai ști să comunici cu fiecare pe limba lui? Cum ar arăta viața ta? Cât de diferită?

Și unde ai fi dacă nu ai face aceste lucruri? Unde ai fi dacă ai rămâne la același nivel de conștientizare? Cum ar arăta viața ta?

 

Lucrurile nu se schimbă decât dacă noi le schimbăm!

 

Crede-mă pe cuvânt, singurul regret pe care îl vei avea dacă decizi să faci evaluarea DISC va fi că nu ai făcut-o mai repede.

 

Click pe butonul de mai jos și fă pasul de care ai nevoie pentru a îți duce performanța și rezultatele la nivelul următor!