Protecția datelor cu caracter personal

Prin completarea datelor dumneavoastră în formularul aflat pe site-ul  http://exploretraining.ro/ declarați că acceptați necondiționat ca datele personale să fie incluse în baza de date a Training Explore SRL și vă dați acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale să poată fi stocate, utilizate și prelucrate de către Training Explore SRL.

Vă asigurăm că prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu Regulamentul UE 679/2016 – GDPR.

Datele personale pe care le prelucrăm sunt: nume, prenume, nr. de telefon, adresă de e-mail. De asemenea dacă doriți să oferiți testimoniale, puteți rămâne în modul anonim.

Nu transmitem datele către alte persoane fizice/juridice.

Datele cu caracter personal pot fi utilizate pentru propuneri, prezentări, activități comerciale, de promovare a serviciilor de Training/Coaching organizate de noi, mesaje de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, sondaje în scopul îmbunătățirii serviciilor.

Informațiile personale colectate de către Training Explore SRL sunt utilizate numai în scopurile prezentate.

Dacă aveți nevoie de asistență pentru accesarea, actualizarea, corectarea sau ștergerea informațiilor personale sau dacă nu mai doriți serviciile noastre, puteți trimite oricând o solicitare în acest sens la adresa de e-mail: vali.ciocioi@exploretraining.ro

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.

Setup Menus in Admin Panel

Sari la bara de unelte