Felicitări pentru înscriere!

Până începe webinar-ul, am o super ofertă pentru tine!

Ai 90% reducere la audiobook-ul - „10 pași pentru a-ți crea o nouă convingere”.

 1. 1. Primul pas este să ai o dorință arzătoare – să crezi că poți face ceea ce ți-ai propus. Faptul că te-ai înscris la acest webinar mie îmi spune că tu vrei mai mult și vreau să te ajut să crezi în tine și în puterea ta de a construi viața pe care ți-o dorești.
 2.  
 3. Știi cum zicea Henry Ford?
 4. “Indiferent dacă crezi că poți sau nu poți, oricum ai dreptate”.
 5.  
 6. Ne punem bețe-n roate, ne descurajăm, ne punem piedică singuri și apoi ne întrebăm de ce oare nu am avut și noi norocul lui X sau al lui Y…
 7.  
 8. De câte ori pe zi îți spui NU POT – de atâtea ori îți tai din aripi.
 9.  
 10. Ceea ce eu îmi doream să realizez în urmă cu 5 ani era să devin Trainer și Coach. Și îmi doream acest lucru foarte tare, dar și mai tare credeam că NU POT…
 11.  
 12. Spuneam că vreau să devin… dar lucrurile nu se schimbau. Și pe măsură ce trecea timpul, tot mai puțin credeam că ar fi posibil pentru mine.
 13.  
 14. Mă întrebam: “Care e problema? Ce nu fac bine?”.
 15. Și apoi am găsit răspunsurile…
 16.  
 17. Am continuat să cresc pe plan personal, să ascult lecțiile lui Paul Martinelli și să devin tot mai conștientă de potențialul infinit cu care am venit pe această lume. Știi… Potențialul era la fel de infinit și în zilele în care mi se părea că nimic nu fac bine.
 18.  
 19. Singura diferență era că nu eram conștientă de el.
 20. Apoi mi-am dat seama că…
 21.  
 22. PROBLEMA REALĂ pentru scopurile care rămân neîndeplinite este nivelul de conștientizare despre potențialul pe care îl avem.
 23.  
 24. De când am devenit conștientă de potențialul meu și de ce trebuia să fac pentru a reuși să devin Trainer și Coach, nimic nu a mai fost la fel!
 25.  
 26. Și uite așa, pas cu pas, ajungem la….ultimul pas.
 27.  
 28. 10. Vom vedea că sunt victorii de sărbătorit pe tot parcursul călătoriei.
 1.  
 2. Vine sfârșitul de an și este momentul perfect pentru a reflecta și a ne stabili scopuri mărețe pentru anul viitor, iar acest audiobook este cadoul tău pentru tine, pentru a te ajuta în acest sens!