Despre mine

 

Trainer, Coach și Speaker Certificat John Maxwell Team

Mă bucur că ești aici!

 

Îmi place să mă conectez cu oamenii și abia aștept să mă conectez și cu tine.

Sunt Trainer și Coach și lucrez de peste 23 de ani cu oameni și pentru oameni.

Ajut oamenii – la fel ca tine – să iasă din zona de confort, să se dezvolte, să își valorifice competențele și să își atingă potențialul dorit.

 

 

 

De profesie farmacist, am avut norocul să încep primul meu job într-o companie internațională. Datorită exercițiilor de feedback și introspecție pe care le-am folosit, am înțeles ce competențe am și ce aspecte am de îmbunătățit astfel încât în câțiva ani am avansat rapid în câteva roluri manageriale.

Mi-am dezvoltat punctele forte în timp ce depășeam punctele slabe.

 

Am înțeles destul de repede că Leadership-ul este întotdeauna despre oameni iar „ unu este un număr prea mic pentru a realiza ceva măreț”.

 

Pentru mine construirea încrederii stă la baza dezvoltării oamenilor cu care lucrez.

 

În cei 15 ani de Sales Manager am format și coordonat echipe de vânzări de 40 – 50 de oameni care au realizat venituri de milioane euro anual. Am fost implicată în proiecte de rebranding și am lucrat în echipe cross-funcționale.

 

Din 2007 m-a preocupat domeniul dezvoltării personale. Am realizat programe de inducție, am coordonat proiectul de dezvoltare a echipei de vânzări pe baza planului individual de dezvoltare. Am lucrat în proiecte de diagnoză și managementul performanței.

Am peste 2000 de sesiuni de coaching one-to-one în business.

 

Sunt recunoscătoare pentru tot ce am învățat în anii mei de corporatistă, însă implinirea mea a venit în ultimii ani când am înțeles că totul se rezumă la scopul pe care îl am în viață. Pentru asta merită toate eșecurile și obstacolele peste care am trecut:

– Pierderea jobului

– Mutarea în alt oraș

– Reinventarea profesională

 

Atitudinea potrivită m-a ajutat să merg mai departe, spre scopul meu de ajuta oamenii să își descopere potențialul.

 

Capacitatea de a evalua o situație, de a recunoaște problema și de a stabili un plan de acțiune viabil, comunicarea clară și concisă, atenția pe nevoile participanților în programele mele și structurarea materialului în funcție de acestea, mă ajută să ofer oamenilor sentimentul de siguranță și încredere.

Sunt conștientă că nu îi pot învăța pe oameni ceea ce eu nu știu și caut să îmi dezvolt continuu noi competențe.

Așa am obținut Certificare Internațională ca Trainer, Coach și Speaker la evenimentul International Maxwell Certification – Orlando 2019.

 

Cred în puterea inovației și a creativității.

 

Tot ce vreau să zic – viața este mult mai diferită decât am crezut că ar fi.

De multe ori am fost nesigură, vulnerabilă, aveam nevoie de aprobarea celorlați pentru acțiunile mele sau părerea lor devenise realitatea mea. Odată cu dezvoltarea mea personală am realizat că eu pot să fiu mai mult, să fac mai mult, să am mai mult.

 

Acum, trec prin programele pe care le predau în propria mea viață și obțin continuu rezultate extraordinare pe care vechiul meu EU nu le-ar fi crezut niciodată posibile.

Nu aș fi crezut niciodată că este posibil să mă simt împlinită, pasionată, bucuroasă și îndrăgostită de viața mea așa cum sunt acum.

 

Împărtășesc asta cu TINE pentru că vreau să știi: și eu am fost acolo.